joi, 31 ianuarie 2013

Numai vedetă de televiziune să nu fii!

Cine, Doamne , iartă-mă!, s-ar fi îndoit, măcar o clipă, că oficialii noştri nu vor fi foarte receptivi la recomandările oficialilor europeni, în legătură cu necesitatea revizuirii regulilor privind libertatea presei, "pentru a fi protejate instituţiile statului şi respectate drepturile fundamentale ale persoanelor"? Eu, unul, nu!
Dovadă că nu aveam nici un motiv să pun la îndoială reacţia oficialilor noştri, iată ce a declarat ieri, pentru Agerpres, duduia Laura Georgescu, preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului: "Îmi asum toată recomandarea Comisiei şi cu privire la activitatea Consiliului şi chiar am să vin în întâmpinare, propunând foarte rapid modificări substanţiale, fiindcă, într-adevăr, avem de-a face cu un derapaj generalizat".
Aşadar, coana Laura nu se mulţumeşte să îşi asume o bucăţică, două, acolo, din recomandarea CE, ci o înhaţă pe toată, că de când o aştepta `mneaei! Şi, conştiincioasă cum o ştim, pune osul la treabă, hotărâtă fiind să vină „în întâmpinare”, foarte rapid, desigur, cu „modificări substanţiale”, cu care să pună piedică acestui nenorocit de „derapaj generalizat” care se abătu asupra noastră, fără ca, în prealabil, să fie instituit măcar „codul galben”.
Păi, cum să nu vină în întâmpinare oficiala noastră, când, pe poleiul ăsta, unele „personalităţi fac declaraţii destul de alunecoase şi... până şi astăzi (ieri – n.n) am asistat la un caz concret, în care o vedetă de televiziune a încercat să exercite presiuni abuzive asupra deciziei unui judecător într-un proces de contencios administrativ cu o instituţie"?
Cine este vedeta de televiziune nu vă spun. O să aflaţi curând, foarte curând, când aceasta se va trezi cu mascaţii la uşă. O să vedeţi aceste imagini, doar dacă se va mai găsi cineva care să transmită în direct şi la o oră de maximă audienţă...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu